Bandeja Padel

Over ons

Welkom bij Bandeja Padel Spijkers! Mijn naam is Damian Spijkers, 24 jaar oud en ben de trotse oprichter van dit bedrijf. Ik ben geboren in Dordrecht en op het moment woonachtig in het mooie Rotterdam. Vanaf mijn 7de jaar ben ik begonnen met tennis en heb dit tot mijn 17de vrij intensief gedaan. Daarna kwamen andere interesses en ben ik Bestuurs- en Organisatiewetenschappen gaan studeren aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Ik heb 1,5 jaar in Amsterdam gewoond en hier het tennissen weer opgepakt. Ik ben lid geweest van een tennisclub in Amsterdam waar twee padelbanen lagen. Dit was een van de eerste ontmoetingen met de padel sport.

Na een aantal keer padellen begon ik het leuker te vinden dan tennis en ben toen volledig overgestapt naar padel. Vervolgens verhuisd naar Rotterdam om elke week zoveel mogelijk te spelen en na 4 maanden vertrokken naar Barcelona om daar padel lessen te gaan geven. In Barcelona speelde ik zelf bijna elke dag wedstrijden, waardoor mijn spel zich in korte tijd snel ontwikkelde.

Gedreven door mijn liefde voor de sport en mijn ervaring in het lesgeven, besloot ik deze passie voort te zetten in Nederland. Het avontuur in Barcelona inspireerde mij om Bandeja Padel Spijkers op te richten, met als doel om hoogwaardige padel toernooien, lessen en reizen aan te bieden aan enthousiaste spelers van alle niveaus.

Als zelfstandig ondernemer draag ik de verantwoordelijkheid voor het organiseren van onze padeltoernooien en het verzorgen van leuke lessen en clinics voor zowel particulieren als bedrijven. Sinds kort huur ik ook ZZP’ers in ter ondersteuning bij toernooien en clinics voor grote groepen.

Bij Bandeja Padel streven we ernaar om een bruisende community van padel spelers te creëren, waar plezier, competitie en persoonlijke groei hand in hand gaan. Of je nu een gevorderde speler bent of net begint met padel, we heten je van harte welkom bij alle diensten die wij aanbieden!

Wat bieden wij aan?

Toernooien waarbij je speelt op je eigen niveau en
nieuwe mensen leert kennen.

Lessen en Clinics waar persoonlijke aandacht en
plezier centraal staat.

Kernwaarden

Interesse?

Stuur Bandeja Padel een bericht voor al je padel vragen!